Organisatie

Vanaf 1995 was ik fulltime werkzaam bij Bouwbedrijf Van de Fliert. In 2007 ben ik zelfstandig verdergegaan onder de naam Het Gelders Bouwbedrijf.

Ik kom uit een echte bouwersfamilie. Mijn voorvaderen waren sinds 1864 actief in het vak. Zo bouwden zij woonhuizen en bedrijfspanden, restaureerden statige panden, maakten fraaie meubels en werden winkels verbouwd. Dit gebeurde constant met dezelfde betrokkenheid en oog voor kwaliteit.

Ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en rechtstreekse contacten: niet te groot voor het servet en niet te klein voor het tafellaken. Of het nu gaat om service, verbouw of nieuwbouw van uw landhuis of bedrijfspand, bij ons is uw project in goede handen.

Wij hebben naast de directeur ook timmermannen in dienst. Zij beschikken elk over hun eigen bus met modern gereedschap. Zo kunnen zij snel en vakkundig uw werk verrichten. Voorts werken wij al jaren met dezelfde prijsbewuste aannemers die volgens dezelfde normen en waarden werken. Aan de kwaliteit valt niet te tornen en afspraak is afspraak.


Ons Bouwbedrijf