Ontwerp opslagloods

Momenteel ontwerpen wij een opslagloods aan de hand van een complexe mix tussen wensen en eisen.

En van de wensen is een praktische, vrije ruimte van 23x23 vierkante meter vierkante meter per vak met een uitstraling die bij het bedrijf past. De gemeente kwam met de eis dat de buitenwanden 180 minuten brandwerend zijn.

Na diversie studies is het ontwerp nu definitief. Ter goedkeuring is het voorgelegd bij de brandweer.

De opdrachtgever was al jaren bezig met andere partijen, maar kwam nooit verder. Binnen een halfjaar hebben wij nu zowel een ontwerp als een plan van aanpak liggen: de opdrachtgever is weer net zo enthousiast als bij het begin.

Volgt u straks via onze site ook het bouwproces.


terug
 

Nieuwbouw

Plaats:n.n.
Ontwerp:Architectenbureau A-line i.s.m. Het Gelders Bouwbedrijf
Opdrachtgever:n.n.
Bouwperiode:n.n.b.